PLAZA WAARDHUIZEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 52 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Plaza Waardhuizen. Meer weten? Ontdek meer

23 nov 2022 om 21:12 Top niets op aan te merken Lekker gegeten
9 nov 2022 om 20:23 Lekker eten, zoals altijd.
30 sep 2022 om 19:38 Heel goed en lekker!
20 sep 2022 om 6:42 Gewoon prima.
19 sep 2022 om 17:34 De bestelling was als eerste 3 kwartier te laat bezorgd. 1 x kipsaté a 7,75 is niet geleverd besteld is 1 x twister zonder saus deze is geleverd met een curry en uiensaus. Plaza Waardhuizen geeft niet thuis en zegt dat we met thuisbezorgd contact
14 sep 2022 om 20:14 Grote patat was niet echt groot te noemen. De oorlog miste nogal wat satesaus. Het beetje satesaus dat er bij zat, lag in de zak. En daar betaal je bij een grote friet dus dubbel voor. Bezorging ruim te laat. Smaak oke. Niet bijzonder.
30 aug 2022 om 22:58 Super lekker eten en geweldige bezorging. Zeer vriendelijke meneer.
30 aug 2022 om 22:46 De kapsalon was erg lekker. De geleverde bestelling was alleen niet correct. Ik had ook een broodje gyros besteld maar hier hadden ze een kapsalon gyros van gemaakt. Ook lekker maar niet besteld.. Bezorgmeneer was erg vrolijk en aardig
29 aug 2022 om 16:05 Als je een frikadellenenu besteld en daar een medium milkshake bij besteld en een kleintje krijgt een rundvlees salade hoort te krijgen maar inplaats daarvan uien afval en oorlog saus besteld en een zielig beetje mayo inplaats dan krijg je een 1!
22 aug 2022 om 21:01 I ordered 3 burgers but received completely different items. They don’t answer my calls. Thuisbezorgd also doesn’t help. Frustrating!
18 aug 2022 om 9:06 Voor het eerste viel het een beetje tegen. Het bakje patat was maar half gevuld en de bacon op de burgers was bijna niet te vinden. De burgers waren ook wat zompig. Alsnog een positieve beoordeling, want normaal gesproken is het altijd top!
8 aug 2022 om 22:02 Het eten was lekker. De bezorger was erg vriendelijk en gezellig. Heb nog nooit een bezorger gehad die een praatje met mij maakte, echt top !!